Reducere -5%

Aranjament cu echeveria

SKU: GTCE15 Categorie:

Contine: vas ceramic (19 x 9 cm), plante succulente si muschi conservat.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Livrarea poate fi facuta oriunde in Bucuresti in termen de 4-6 ore prin curierii proprii.

Singurul fel in care putem sa livram in tara, pentru ca produsele sa ajunga cu bine la destinatie, este sa le trimitem sub forma de KIT DO IT YOURSELF. Livrarea in tara se face prin firma de curierat. Practic vei primi un puzzle pe care va trebui sa il asamblezi. Noi iti vom trimite suportul, pamant, plantele necesare si celelalte elemente de décor si un videoclip cu instructiuni pas cu pas despre cum se realizeaza acest terariu.

120,00 lei 114,00 lei

+ lei

Stoc epuizat

Adauga cadou

Descriere

Aranjament cu Echeveria

Petrecem aproape o treime din viata la munca. Asadar, este foarte important ca mediul sa fie unul curat si care ne inspira. Plantele verzi in ghiveci purifica aerul, iar astfel vom fi mai sanatosi. Este indicat sa avem minimum o planta de interior per metru patrat. Un aranjament cu suculente verzi, realizat din Echeveria Crasula, Kalanchoe si alte grasute, a rezolvat problema. In plus, va fi si un obiect frumos de decor si o minigradina superbisima de care sa avem grija cand ne dorim sa ne relaxam 5 minute.

Dimensiune: 12 x 12  cm

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Livrarea poate fi facuta oriunde in Bucuresti in termen de 4-6 ore prin curierii proprii.

Singurul fel in care putem sa livram in tara, pt ca produsele sa ajunga cu bine la destinatie, este sa le trimitem sub forma de KIT DO IT YOURSELF. Livrarea in tara se face prin firma de curierat. Practic vei primi un puzzle pe care va trebui sa il asamblezi. Noi iti vom trimite suportul, pamant, plantele necesare si celelalte elemente de décor si un videoclip cu instructiuni pas cu pas despre cum se realizeaza acest terariu.

Recomandari de ingrijire si informatii despre aranjamentele cu plante si terarii:

 

Pentru a te bucura cat mai mult de aceste aranjamente te rugam sa le oferi cat mai multa dragoste. Grasutele au nevoie de afectiune. Plantele verzi succulente si cactusii nu au nevoie de foarte multa apa, este recomandat sa lasi pamantul sa se usuce intre udari. Cantitatea de apa necesara depinde de marimea aranjamentului si de numarul de succulente din aranjament. Cand le uzi, este important sa adaugi putina apa langa fiecare plantuta.

Pastreaza aranjamentele cu plante verzi succulente ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aer conditionat. Temperatura recomandata de pastrare a succulentelor este de 20 – 26 grade Celsius. Grasutelor le place in casa. Ele pot fi scoase afara pe perioada verii, dar trebuie ferite de razele directe ale soarelui. In sezonul rece, grasutele musai stau in casa.

Grasutele nu sunt de mancare, deci nu le gustati care daca par apetisante. Aceste produse sunt perisabile si nu se pot returna.