Povestea noastra de dragoste cu grasutele

#stopbodyshaming
Echeveria in vas inima

In ultimii ani am lucrat cu multe flori diafane, plante delicate si verdeturi slim-fit. Dar incet, ne-am apropiat de un anumit tip de frumusete: plantele carnoase, voluptoase, care iubesc lumina si stau uneori la plaja pe pervazul geamului. Suculentele si cactusii ne-au cucerit inimile si mintile, iar acum sunt aproape obsesie, fie ca le potrivim in terarii sau pur si simplu intr-un vas fain pe masura lor. Dorinta de a impartasi povestea noastra a venit apoi firesc, convinsi fiind ca si alte suflete nelinistite se vor regasi in pasiunea pentru grasute.

Grasutele si Tepoasele noastre sunt fericite, pentru ca se simt iubite. Iar la noi in atelier nu au parte niciodata de discriminare. Din contra, cu cat o grasuta e mai ciudata, cu atat e mai iubita. Bursa de Flori din Olanda ne asigura accesul la o gama imensa de plante suculente si cactusi. Si ne bucuram tare mult ca putem sa aducem si in Romania toate aceste ciudatenii. In sfarsit ai de unde sa cumperi online la pret mic plante suculente si cactusi pe care le-ai vazut doar in pozele de pe Pinterest.

De ce sunt atat de speciale aceste plante?

Suculentele

Sunt indragite pentru formele lor hazlii, pentru ca se potrivesc si se imprietenesc repede intre ele, nu discrimineaza alte plante si nu sunt invidioase pe 'slabanoage'. Pentru ca nu au multe pretentii sunt plantele ideale in orice spatiu.

Cactusii

Sunt deosebiti pentru ca viseaza la o vara nesfarsita. Ar sta mereu tolaniti si incalziti de soare. Ne-am intrebat de multe ori cum de nu se bronzeaza, dupa atatea ore de facut plaja. Probabil ca spinii lor ii mai apara de arsita.

Le iubim pe toate pentru ca:

Ne asculta si ne inteleg, ba chiar se bucura cand stai la povesti cu ele. Ne suporta gusturile muzicale. Se impaca bine cu animalele de companie si nu provoaca alergii. Daca totusi animalutul tau indrageste (obsesiv) orice planta verde, te sfatuim sa alegi o un terariu intr-un vas de sticla inchis.

Hai sa ne cunoastem!

Scrie-ne aici, iar noi vom reveni cu detalii, raspunsuri si o doza de voia buna.