Reducere -11%

Plante suculente in ghiveci

SKU: GTCO27 Categorie:

Contine: ghiveci (14 x 12 cm), crassula capitella 1, echeveria frosty 1, crassula perforata 1, planta crassula hobbit, muschi conservat.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Livrarea poate fi facuta oriunde in Bucuresti in termen de 4-6 ore prin curierii proprii.

Singurul fel in care putem sa livram in tara, pentru ca produsele sa ajunga cu bine la destinatie, este sa le trimitem sub forma de KIT DO IT YOURSELF. Livrarea in tara se face prin firma de curierat. Practic vei primi un puzzle pe care va trebui sa il asamblezi. Noi iti vom trimite suportul, pamant, plantele necesare si celelalte elemente de décor si un videoclip cu instructiuni pas cu pas despre cum se realizeaza acest terariu.

145,00 lei 129,00 lei

+ lei

Stoc epuizat

Adauga cadou

Descriere

Plante suculente in ghiveci

Natura ne inspira in tot ceea ce facem. Si stim cat de important este sa avem un mic colt verde oriunde am fi. Plantele verzi purifica aerul, iar aceste terarii cu plante suculente sigur te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vei privi. Daca ti-am spune ca plante suculente in ghiveci contine Crassula Capitella si Crassula Minor, Echeveria Pulvinata Frosty si Kalanchoe Marmorata, probabil ca ai crede ca suntem intr-o farmacie, dar de fapt suntem intr-un atelier floral si ca sa ne fie si noua usor, le-am denumit doar echeveria gri, panta verde cu frunze sau grasuta cu pete. Si plantele suculente, si cactusii se potrivesc de minune in terarii, indiferent ca acestea sunt realizate in vaze ceramice, pocale de piatra, boluri sau borcane de sticla. Este o adevarata incantare sa le privesti. Si cel mai important este faptul ca au nevoie doar de lumina, multa dragoste si putina apa din cand in cand.

Dimensiune: 14 x 12 cm

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Livrarea poate fi facuta oriunde in Bucuresti in termen de 4-6 ore prin curierii proprii.

Singurul fel in care putem sa livram in tara, pentru ca produsele sa ajunga cu bine la destinatie, este sa le trimitem sub forma de KIT DO IT YOURSELF. Livrarea in tara se face prin firma de curierat. Practic, vei primi un puzzle pe care va trebui sa il asamblezi. Noi iti vom trimite suportul, pamant, plantele necesare si celelalte elemente de décor si un videoclip cu instructiuni pas cu pas despre cum se realizeaza acest terariu.

Recomandari de ingrijire si informatii despre aranjamentele cu plante si terarii:

 

Pentru a te bucura cat mai mult de aceste aranjamente, te rugam sa le oferi cat mai multa dragoste. Grasutele au nevoie de afectiune. Plantele verzi suculente si cactusii nu au nevoie de foarte multa apa, este recomandat sa lasi pamantul sa se usuce intre udari. Cantitatea de apa necesara depinde de marimea aranjamentului si de numarul de suculente din aranjament. Cand le uzi, este important sa adaugi putina apa langa fiecare plantuta.

Pastreaza aranjamentele cu plante verzi suculente ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aerul conditionat. Temperatura recomandata de pastrare a suculentelor este de 18 – 24 grade Celsius. Grasutelor le place in casa. Ele pot fi scoase afara pe perioada verii, dar trebuie ferite de razele directe ale soarelui. In sezonul rece, grasutele musai stau in casa.

Grasutele nu sunt de mancare, deci nu le gustati, chiar daca par apetisante. Aceste produse sunt perisabile si nu se pot returna.