Suculenta Sedum Buritto

SKU: GTS1 Categorie:

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Livrarea poate fi facuta oriunde in Bucuresti in termen de 4-6 ore prin curierii proprii si poate fi livrat prin curier in 24-48 de ore, oriunde in Romania.

 

16,00 lei

+ lei
Adauga cadou

Descriere

Suculenta Sedum Buritto

Plantele suculente, asa ca grasutele noastre, nu au nevoie de prea multe lucruri. Sedum Buritto are nevoie de atentia ta, ea iti va face ziua si viata mult mai frumoasa. Cine ar spune “nu” unei asemenea superbitati? Fie ca vrei sa iti faci un cadou fain sau cauti ceva deosebit pentru cei dragi, plantele suculente sunt intotdeauna cea mai buna alegere. Vei aduce cateva grame din natura, la birou sau acasa, iar grasutele noastre se vor asigura ca tu si cei dragi sa fiti vesesli si energici in fiecare zi. In plus, va vor rasplati cu mini-plantute frumoase, numai bune pentru noi terarii si dishuri de fine dining.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Acest produs este livrat in Bucuresti in 4 – 6 ore prin curierii proprii. Poate fi livrat prin curier, in 24-48 de ore, oriunde in Romania.

 

Recomandari de ingrijire si informatii despre plantele suculente:

Pentru a te bucura cat mai mult de aceste plante suculente, te rugam sa le oferi cat mai multa dragoste. Grasutele au nevoie de afectiune. Plantele verzi suculente si cactusii nu au nevoie de foarte multa apa, este recomandat sa lasi pamantul sa se usuce intre udari. Cantitatea de apa necesara depinde de marimea aranjamentului si de numarul de suculente din aranjament. Cand le uzi, este important sa adaugi putina apa langa fiecare plantuta.

Pastreaza aranjamentele cu plante verzi suculente ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aerul conditionat. Temperatura recomandata de pastrare a suculentelor este de 120 – 26 °C. Grasutelor le place in casa. Ele pot fi scoase afara pe perioada verii, dar trebuie ferite de razele directe ale soarelui. In sezonul rece, grasutele musai stau in casa.

Grasutele nu sunt de mancare, deci nu le gustati, chiar daca par apetisante. Aceste produse sunt perisabile si nu se pot returna.